Τα φο-μπιζου κοσμήματα είναι κοσμήματα που αποτελούνται συνήθως από κράμα (μίξη) διαφόρων μετάλλων τα οποία επιχρυσώνονται ή επαργυρώνονται ώστε να έχουν χρυσή ή ασημί όψη. Η «βαφή» αυτή πρόκειται για μία λεπτή στρώση, η οποία κατά τη διάρκεια της χρήσης μπορεί να φθαρεί και το κόσμημά σας να χάσει τη λάμψη του και να μαυρίσει.

 
Παρακάτω θα δείτε χρήσιμες συμβουλές ώστε να διατηρήσετε τα φο-μπιζού σας λαμπερά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα:
 
1 Αποφύγετε την επαφή με άρωμα, κρέμα σώματος, make up.
 
2 Αποφύγετε την επαφή με νερό, σαπούνια, απορρυπαντικά ή οινόπνευμα.
 
3 Αποφύγετε την επαφή με ιδρώτα (ακόμη και το pH του δέρματος του κάθε ανθρώπου παίζει σημαντικό ρόλο!). Προτιμήστε να φοράτε κοσμήματα που να είναι χαλαρά πάνω σας, να μη σας σφίγγουν έτσι ώστε να κυκλοφορεί αέρας ανάμεσα στο δέρμα σας και το κόσμημα για να αποφύγετε την εφίδρωση.
 
4 Αποφύγετε να κοιμάστε με τα κοσμήματά σας. Κατά τη διάρκεια του ύπνου ιδρώνετε συχνά χωρίς να το αντιλαμβάνεστε με αποτέλεσμα το γρήγορο αποχρωματισμό του κοσμήματός σας.
 
5 Αποφύγετε την πολύ συχνή και πολύωρη χρήση. Κρατήστε τα φο-μπιζού σας για τις εξόδους σας. Αν επιθυμείτε ένα κόσμημα που να το φοράτε συνεχόμενα τότε θα πρέπει να επιλέξετε ένα κόσμημα από καθαρό μέταλλο (πλατίνα, τιτάνιο, ανοξείδωτο ατσάλι, χρυσά κοσμήματα από 18 καράτια και πάνω), έτσι ώστε όταν θα σας μαυρίσει να μπορεί να καθαριστεί.
 
6 Φυλάξτε τα κοσμήματά σας στο κουτάκι τους ή σε μια θήκη υφασμάτινη και αποφεύγετε να τα αφήνετε εκτεθειμένα σε διάφορες γωνίες του σπιτιού.
 
Να θυμάστε πάντα ότι τα φο-μπιζού είναι κοσμήματα πολύ χαμηλού κόστους σε σχέση με αυτά από χρυσό ή ασήμι, άρα μην έχετε τις ίδιες απαιτήσεις! Σε περίπτωση που κάποιο κόσμημα σας άρεσε πολύ αλλά σας έχει μαυρίσει υπάρχει πάντα η λύση της επιμετάλλωσης (με χρυσό ή πλατίνα) σε ειδικό τεχνίτη, ο οποίος μπορεί να επαναφέρει το κόσμημα στην αρχική του κατάσταση.

Ελλάδα

Οι εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής που διαθέτει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα celfieandco.com, είναι οι παρακάτω:

 

1  Τραπεζική Μεταφορά

Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού, θα πρέπει να προχωρήσετε στην κατάθεση ολόκληρου του ποσού της παραγγελία σας εντός 5 ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας και να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο celfiecoco@hotmail.com. Πέραν αυτού του ορίου η παραγγελία θα ακυρώνεται και δεν θα πραγματοποιείται η εκτέλεσή της.

 Η κατάθεση μπορεί να γίνει σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς:

Τράπεζα: ALPHA BANK

Δικαιούχος: ΔΟΥΛΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

IBAN: GR1701401470147002002012101

 

Τράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Δικαιούχος: ΔΟΥΛΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

IBAN: GR7201101400000014000432659

 

Τράπεζα: EUROBANK

Δικαιούχος: ΔΟΥΛΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

IBAN: GR4602600400000640201393867

 

Προσοχή

Είναι σημαντικό στην κατάθεση που θα κάνετε ως αιτιολογία να φαίνεται το ονοματεπώνυμοπου έχει δηλωθεί στην παραγγελία σας μέσω e-mail. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να μας ενημερώσετε μέσω email στο celfiecoco@hotmail.com και να μας δώσετε το όνομα από το οποίο θα γίνει η κατάθεση.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση από άλλη τράπεζα εκτός των συνεργαζόμενων θα πρέπει να επιβαρυνθείτε τα έξοδα και των δυο τραπεζών για τη συναλλαγή. 

Paypal:

Η πληρωμή γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal.

 

 

3 Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα:

Πληρωμή μέσω πιστωτικής, χρεωστικής και προπληρωμένης κάρτας (Visa, Mastercard, Diners, Maestro & American Express). 

 

Εξωτερικό 

Οι εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής που διαθέτει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα celfieandco.com, είναι οι παρακάτω:

 

1  Paypal:

Η πληρωμή γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal.

 2  Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα:

Πληρωμή μέσω πιστωτικής, χρεωστικής και προπληρωμένης κάρτας (Visa, Mastercard, Diners, Maestro & American Express). 

Για παραγγελία που ξεπερνά τα 500€ σε συνολικό ποσό είναι υποχρεωτική από το νόμο, η πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Όλες οι συναλλαγές διέποντας από το διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Σημείωση: Οι πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν έξτρα χρεώσεις που δύνανται να προκύψουν από διαφορές στην ισοτιμία, εκτελωνισμούς, εισαγωγικούς δασμούς, περιορισμούς των προϊόντων και άλλες τοπικές απαιτήσεις για τις οποίες η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη

Οι επιλογές αποστολής μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη διεύθυνση παράδοσης, την ώρα της αγοράς σας και τη διαθεσιμότητα των ειδών.

Τη στιγμή που επεξεργαζόμαστε την αγορά σας, θα σας δείξουμε τους διαθέσιμους τρόπους αποστολής, το κόστος και την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας σας.

Πιθανές επιλογές παράδοσης:

ΕΛΛΑΔΑ

Κανονική παράδοση – 3 EUR 

Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης ποικίλλει μεταξύ 3-5 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με τη διεύθυνση παράδοσης.

Οι περίοδοι που αναφέρονται παραπάνω θα επεκτείνονται για νησιά και απομακρυσμένες περιοχές.

Να έχεις υπόψιν σου ότι οι παραδόσεις γίνονται μόνο σε εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε πιο άμεσα θα πρέπει να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας μέσω socialmediaή στο 6972027142.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

  1. Απλή αποστολή (6-7 εργάσιμες ημέρες): 8€
  2. Ταχεία αποστολή (2 εργάσιμες): 18€

Οι παραδόσεις των προϊόντων μας για τις χώρες του εξωτερικού γίνονται μέσω των ΕΛΤΑ.

Να έχεις υπόψιν σου ότι οι παραδόσεις γίνονται μόνο σε εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε πιο άμεσα θα πρέπει να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας μέσω socialmedia ή στο 6972027142.

Με την δημιουργία λογαριασμού χρήστη έχετε τις εξής δυνατότητες:

1)Όλο το ιστορικό των αγορών σας βρίσκεται αποθηκευμένο στον λογαριασμό σας.

2)Τα στοιχεία αποστολής σας είναι ήδη αποθηκευμένα στον λογαριασμό που έχετε δημιουργήσει και εμφανίζονται αυτόματα αν θελήσετε να προχωρήσετε σε κάποια μελλοντική αγορά.

3)Προσθήκη προιόντων στην επιλογή ”ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ” έτσι ώστε να σας είναι ποιο εύκολη η πρόσβαση στα προιόντα τα οποία επιθυμείτε να αγοράσετε στο μέλλον από το site μας.

Στο πάνω και δεξιά μέρος της σελίδας μας υπάρχει η επιλογή ”Σύνδεση/Εγγραφή”. Κάνοντας κλικ στην επιλογή ”Εγγραφή” μεταφέρεστε στην σελίδα ”Εγγραφή χρήστη”. Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας όπου σας ζητείται(Τα στοιχεία με κόκκινο αστερίσκο είναι υποχρεωτικά). Η διαδικασία ολοκληρώνεται κάνοντας κλικ στην επιλογή ”Εγγραφή”.

Στο πάνω και δεξιά μέρος της σελίδας μας υπάρχει η επιλογή ”Σύνδεση/Εγγραφή”. Κάνοντας κλικ στην επιλογή ”Σύνδεση” μεταφέρεστε στη σελίδα Σύνδεσης του λογαριασμού σας. Συμπληρώνετε τα στοιχεία που σας ζητούνται(e-mail και κωδικός πρόσβασης) και ολοκληρώνετε την διαδικασία κάνοντας κλικ στην επιλογή ”Σύνδεση”.

Όχι δεν είναι απαραίτητο. Μπορείτε να προχωρήσετε στην παραγγελία που επιθυμείτε ακόμα και σας απλός επισκέπτης.

Εντός Ελλάδος:

Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης ποικίλλει μεταξύ 3-5 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με τη διεύθυνση παράδοσης.

Οι περίοδοι που αναφέρονται παραπάνω θα επεκτείνονται για νησιά και απομακρυσμένες περιοχές.

Να έχεις υπόψιν σου ότι οι παραδόσεις γίνονται μόνο σε εργάσιμες ημέρες.

 Εκτός Ελλάδος:

  1. Απλή αποστολή (6-7 εργάσιμες ημέρες)
  2. Ταχεία αποστολή (2 εργάσιμες)

Οι παραδόσεις των προϊόντων μας για τις χώρες του εξωτερικού γίνονται μέσω των ΕΛΤΑ.

Να έχεις υπόψιν σου ότι οι παραδόσεις γίνονται μόνο σε εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την παραγγελία σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας της εταιρείας μας 2130352450 (ημέρες και ώρες λειτουργίας εταιρείας ΔΕ-ΠΑ 9:00-17:00), είτε μέσω e-mail στο celfieandco@hotmail.com .

Η επιλογή ”Αγαπημένα” απευθύνεται σε όποιον διαθέτει λογαριασμό χρήστη στη σελίδα μας. Πρόκειται για την συλλογή των επιθυμητών προιόντων που μπορείτε να αποθηκεύσετε χωρίς να έχετε την άμεση πρόθεση να πραγματοποιήσετε την αγορά τους. 

Αρχικά θα χρειαστεί να  συνδεθείτε με τον λογαριασμό χρήστη που διαθέτετε στη σελίδα μας. Στη σελίδα του κάθε προιόντως μας υπάρχει στα δεξιά ένα μικρό εικονίδιο καρδούλα. Κάνοντας κλικ σε αυτή την καρδούλα αυτομάτως το προιόν που επιθυμείτε μπαίνει στην προσωπική σας λίστα με τα ”Αγαπημένα”.